Дромомания

Горещата Stamenowa – в Limited Edition (видео)

Хип-хоп изпълнителката в творчески тандем с L Padr3

Stamenowa

Месец след като пусна дебютния си сингъл, Stamenowa, най-предизвикателната брюнетка на българската хип хоп сцена, избухва с ново парче. 

Limited Edition пристига опаковано в провокативен текст и шокиращо видео.

Кадрите показват как една жена, която знае цената си, буквално може да унищожи и най-здравия мъж, при това с финес и сексапил.

Stamenowa
Stamenowa

Видеото е изпипано по всички критерии на мейнстрийма и затвърждава образа на Stamenowa като най-горещата актуална изпълнителка. Самата тя не крие, че за това парче е инспирирана от работата на Tyga и Katy Perry- нейните музикални вдъхновения, но и потвърждава, че Limited Edition е 100% авторска и различна.

Създателите предупреждават, че визията не е за хора със слаби сърца- първо, заради хорър моментите и второ заради екзотичния начин, по който Stamenowa провокира с думите „опитай моя вкус“.

Проектът отново е резултат от съвместната творческа работа на  Stamenowa и L Padr3. Под псевдонима се крие българинът Йоан Николаев, който от години живее и се занимава с музика в Австрия и който беше в основата на създаването на първия хит на изпълнителката Fuego. 

Кой е Йоан Николаев

За живота и музиката:

Още като дете бях солист в различни вокални групи и ансамбли. Свирех на пиано, после се научих да свиря и на китара. В гимназията започнах да пиша музика и текстове, както и да правя аранжименти. Написах първите си авторски песни, а едновременно с това завърших и  народна музика със специалност „гайда“.

В Музикалната Академия учих „поп и джаз пеене“, в класа на Алис Боварян.

Винаги ми е било страст да правя музика. Бил съм на много сцени. Правил съм музика и звуков дизайн за късометражни филми, за реклами, както и за чужди изпълнители. Имам популярни ремикси и в YouTube.

За чужбина:

Заминах да уча тонрежисура във Виена, но обстоятелствата се променяха динамично и прекъснах. За кратко учех Sound Engineering в SAE Institute-а там, но след това смених посоката и започнах да се занимавам професионално и с Web Development и Web Design.

В момента съм в България за малко по-дълго този път, защото не ставаше въпрос само за една песен, а и държах лично да записвам с Гери, за да се уверя, че проекта ще е на нивото, което се получи.

Кой е L Padr3 (El Padre):

Причината е малко по-deep, отколкото може би си мислят повечето хора. Може да звучи малко високомерно, но смятам, че мога да дам добър пример в създаването на качествена комерсиална музика в България. Псевдонимът  ми е на испански, защото много харесвам reggaeton-a, latin trap-a, и самата Испания. Но това е и стила, в който се развивам в момента.

За срещата със Stamenowa:

Беше модел в една от моите песни и тогава заговорихме за общи проекти. Година по-късно тя се свърза с мен и така се появи Fuego.

Още интересни четива на http://magdalenagigova.blodspot.com

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *