Дромомания

Дизайнери от цял свят на Sofia Fashion Week

Дизайнери от цял свят представиха модата и културата на своите страни.
Дизайнери от цял свят представиха модата и културата на своите страни на Sofia Fashion Week

Бяха избрани и новите Super Model Universe. Конкурсът е собственост на Меги Савова и доведе на сцената пъстра палитра от топ модели от цял свят

Дизайнери от цял свят представиха модата и културата на своите страни на Sofia Fashion Week. Тази година Седмицата на модата бе подкрепена с изключителното съдействие на международната организация MIKTA и посолствата на няколко страни у нас.

Грандиозно завръщане на сцената на Sofia Fashion Week направи Албена Александрова и “Рошавата гарга”.

Инсценизацията по проект на дизайнера разходи по подиума редица световни топ марки, както и авторски облекла. Лице на колекцията е Маринела Павлова, а специален гост – Александра Николова – Супер модел на България – 2003 година, известна още като DJane Alexa.

Със страхотен саунд и настроение италианският бранд Anima Gemella представи модели и за най-претенциозните дами, които подчертават красотата, задоволяват капризите и реализират мечтите със страст и цветове. 

Лондонският бранд Nina Naustdal, която за пореден път гостува със своите колекции на Sofia Fashion Week и се превърна в любимка на българската публика, показа новата си бляскава линия дамски и детски модели.

Женственият силует и бягството от скуката са нейната запазена марка.

Младата и талантлива Марина Кискинова бе музикалната звезда на вечерта, която зареди публиката с настроение, а на сцената се появи с няколко атрактивни тоалета по последни тенденции.

Дефилетата продължиха със Sahoco, които представиха неустоими предложения за дамите. Моделите са вдъхновени от великолепието и чувствеността на жените, които осъзнават своята сила и тази на модата.

Daniela Marques потопи публиката в красотата и културата на Португалия.

Ръчно рисуваните модели представяха магията на родината на дизайнера. За финал, гостите се насладиха на денс пърформанс, с елементи на модерен балет.

Daniela Marques потопи публиката в красотата и културата на Португалия.
Daniela Marques потопи публиката в красотата и културата на Португалия.

Корейската дизайнерка И Хе Ми представи колекция традиционни облекла от родината си. Ръчната изработка и

невероятни силуети на корейската носия “ханбок” впечатлиха цялата зала и бяха посрещнати от бурни аплодисменти.

Представителят на Индонезия Chossy Latu демонстрира луксозна колекция дамски облекла, вдъхновени от родината му и пречупени през най-новите тенденции. 

Вторият индонезийски дизайнер Itang Ynasz, който също бе специален гост заложи на феерия от леки платове с изключителни десени и кройки.

Със страхотен саунд и настроение италианският бранд Anima Gemella представи модели и за най-претенциозните дами
Със страхотен саунд и настроение италианският бранд Anima Gemella представи модели и за най-претенциозните дами

Финалът бе поверен на изключително известния турски дизайнер Ахмет Йозджейхан. Дамски костюми, палта и рокли с традиционни мотиви от турската култура добавиха много цвят и блясък на вечерта. 

В духа на световния блясък и мода, по време на четвъртата вечер на Sofia Fashion Week бяха избрани и новите Super Model Universe. Конкурсът е собственост на Меги Савова и доведе на сцената пъстра палитра от топ модели от цял свят, които дефилираха със своите национални костюми и бяха наградени с ленти и корони на края на вечерта. 

В духа на световния блясък и мода, по време на четвъртата вечер на Sofia Fashion Week бяха избрани и новите Super Model Universe.
В духа на световния блясък и мода, по време на четвъртата вечер на Sofia Fashion Week бяха избрани и новите Super Model Universe.

Международната вечер на Sofia Fashion Week се радваше на огромен медиен интерес от български и чуждестранни медии, международно присъствие, консули, посланици и светски личности от цял свят. 

Още любопитни случки на https://travelwithmagi.wordpress.com

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *