Дромомания

Радомира Михова – радиоглас в НАТФИЗ

Радомира Михова
Радомира Михова

Тя е единственият сертифициран български лектор от школата по комуникации на Наталия Козелкова – един от водещите руски експерти

Радомира Михова, познат и обичан радио глас, носител на Голямата награда „Сребърна вълна“ – 2003 г.  за културно предаване, на приза Сирак Скитник за принос в издателската дейност на БНР през 2010 г. и др.,

не спира да споделя своите умения в областта на публичното говорене.

Сертификатът на Радомира
Сертификатът на Радомира

Тя е единственият сертифициран български лектор от школата по комуникации на Наталия Козелкова – един от водещите руски експерти.

Радомира Михова
Радомира Михова

Специфични упражнения за поставяне на точния и овладян глас,  талантливата радио водеща ще покаже в специално работно ателие на 8 ноември т.г. в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

 В два поредни дни учебното заведение е домакин на конференцията „Гласът – средство за въздействие“, по повод 70 години от създаването на катедра „Сценична реч“.

Наталия Козелкова и  Радомира Михова
Наталия Козелкова и Радомира Михова

Радио спецификата на говорене е представена от Радомира Михова, която е бохемист по образование,  бивш кадър на Българското национално радио – главен редактор на радио София, а преди това директор на Рекламно-издателската къща на БНР.

Тя сега има собствен авторски курс „Успешен Глас“ с уникална методика, която се базира на журналистически, логопедични и психологически практики.

Курсът на  Радомира Михова
Курсът на Радомира Михова

Радомира споделя: „Радиото е най-добрата школа да откриеш своя глас, да го обикнеш и използваш както и когато трябва. Това обучение е мисия и естествено продължение на моя опит.

Съзнавам, колко е важно да се говори ясно, красиво и забелязвам,  колко се подценява напоследък представянето пред медии, колко много може да се работи в посока подобряване на общуването ни. А ползата от успешната комуникация е чувството на удовлетворение да останем разбрани.“

Още интересни четива на https://magdalenagigova.blogspot.com/
Please follow and like us:
error0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *