Дромомания

Саймън Филипс, Рони Ромеро и Ричард Грисман идват за Европейското турне на Intelligent Music Project

Саймън Филипс, Рони Ромеро и Ричард Грисман пристигат в България за Европейското турне на Intelligent Music Project
Саймън Филипс, Рони Ромеро и Ричард Грисман пристигат в България за Европейското турне на Intelligent Music Project

Билетите за концертите са вече в продажба

На 21 февруари от България стартира Европейското турне на INTELLIGENT MUSIC PROJECT и д-р Милен Врабевски с участието на Негово Рок Величество Саймън Филипс (Toto), чудовищният глас Рони Ромеро (Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Ричард Грисман (River Hounds).

Първият концерт от турнето ще бъде във Варна, последван от Пловдив и София, а билетите са вече в продажба. Съвсем скоро ще бъдат обявени и концертните дати за чужбина.

Като част от Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски, Филипс, Ромеро и Грисман, ще представят последния албум “Sorcery Inside”, както и албумът “Life Motion”, който ще излезе през януари 2020.

Към звездното трио ще се присъединят едни от най-добрите български музиканти в лицето на Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Феновете на рока ще могат да чуят хитовете от проекта на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project в изпълнение на световните звезди на следните дати:

21.02.2020Варна, Зала 1, Фестивален и конгресен център/ 20:00 ч.
22.02.2020Пловдив, Драматичен театър / 20:00 ч.
23.02.2020София, Sofia Live Club / 20:00 ч.

Българските музиканти от Vrabevski Super Band пък ще подгреят публиката за големите концерти с предстоящите участия на бандата в Плевен (5 декември) и Струмица, Р. Северна Македония (13 декември).

Предстоят много изненади за любителите на по-твърдата музика.

Медийни партньори на Европейското турне на Intelligent Music Project са Българската национална телевизия и радио Z-Rock.

Още интересни четива на https://magdalenagigova.blogspot.com/
Please follow and like us:
error0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *