Дромомания

Сърчица от артишок в менюто на Виенския бал

Сърчица от артишок в менюто на Виенския бал
Сърчица от артишок в менюто на Виенския бал

Австрийският шеф Готфрид Ганстерер вече майсторѝ специалитетите за бала

До откриване от на 20-я Виенски бал остават броени часове. Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от австрийската столица и вече разопакова докараните продукти от Виена, за да започне да майсторѝ специалитетите за бала.

Салата с херинга
Салата с херинга

Отначало гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.

 Агнешко каре със сос с розмарин
Агнешко каре със сос с розмарин

Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.

Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.

лешников нуга крем с мус от дренки
лешников нуга крем с мус от дренки

Към полунощ любителите на виното ще могат да дегустират най-новото от Винарна „Загрей„ и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *