Дромомания

Дара Екимова се качва на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи

Дара Екимова се качва на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи
Дара Екимова се качва на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи

Заради коронавируса изпълнителката на тоталния хит Sagapao с първи онлайн концерт

#ЖивотВкъщи с D2
#ЖивотВкъщи с D2

Младата певица става част от инициативата #ЖивотВкъщи заедно с четирима музиканти, с които на 16-и април от 21:00 часа ще изпълнят някои от най-обичаните песни на Сленг, нови аранжименти на авторските й сингли.

Китаристът Иван Попов, баситът Илия Ранков, барабанистът Николай Николаев и клавирът Станислав Петров – Стенли ще зарадват публиката и с кавъри на някои от най-популярните световни хитове.

Стотици хиляди са зрителите на популярното начинание, започнало с концерт на група D2. На специално изградената сцена вече се изявиха групите Остава, ПИФ, СкандаУ и изпълнителят VenZy.

Предстоят онлайн концерти и на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени,  Михаела Филева, певицата Викторя и много други.  

#ЖивотВкъщи със СкандаУ
#ЖивотВкъщи със СкандаУ

Редица български артисти, изпълнители и музиканти се включват в инициативата на URBO, STREAMER.BG и Joker Media Rental – #ЖивотВкъщи.

Целта на организаторите е да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, като им даде възможност да се забавляват, правейки престоя по домовете малко по-лек и интересен.  

Вече втора седмица цяла България се наслаждава на онлайн представления, като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и други.

Организаторите са помислили и за по-малките, като предлагат забавни занимания и за тях, както и онлайн тренировки и курсове.

Онлайн излъчванията са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Организаторите молят тези, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

Билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com

 „Целта на инициативата е да призовем Българското общество да каже #АзОставамВкъщи и хората да споделят и с други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на изолацията всички ние ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове в съседното населено място или малък град.

Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем.“

Андрей Лилов, CEO на URBO

Повече за URBO:

URBO e лайфстайл маркетплейс и начин на живот. Живот, който е запомнящ се, различен, вълнуващ и изпълнен с моменти, които ти спират дъха.

Можеш да URB-ваш навсякъде, в планината, на морето, мнооого надалеко (чак в Шри Ланка), или пък вкъщи.

Животът ти е URBO, когато в свободното си време, създаваш вечни спомени и незабравими моменти чрез изживявания с близки хора, когато подкрепяш общества, малки и средни бизнеси, и когато приоритизираш себе си, твоите вярвания и се чувстваш пълноценен.

В URBO, ще откриеш дигитални билети в реално време и верифицирани турове, събития, атракции, ресторанти и услуги. Всичко, от което имаш нужда за един истински запомнящ се URBO живот.

#ДерзайДаЖивееш #DareToLive

Facebook: https://www.facebook.com/urboapp/

Instagram: https://www.instagram.com/urboapp/

#МоятURBOЖивот #MyURBOLife

#МоятURBOМомент #MyURBOMoment

www.urboapp.com

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *