Дромомания

Изберете си половинка според аурата

Изберете си половинка според аурата
Изберете си половинка според аурата

Австралийски учени класифицираха личното сияние

Изберете си половинка според аурата
Изберете си половинка според аурата

Австралийски учени откриха точен начин как да откриете своята половинка. Много просто – трябва да се научите да „четете“ по аурата!

Професорът от Мелбърнския университет, неврофизиологът Кларк Добсън от години пътува по света и обучава желаещите да се научат да разгадават аурата.

Доста често се случва бъдещи младоженци да бъдат попарени от категоричното му: „Аурите ви са несъвместими, отменете сватбата!“, и то само след продължително вглеждане над главите им.

От лицата на жениха и невестата усмивките падат като есенни листа, а в погледите им се чете недоверие: „Освен професора някой друг вижда ли я тази аура изобщо? Защо да не се женим, та ние се обичаме и си подхождаме отлично?!“

В такива случаи Добсън включва прибора, който носи със себе си – нещо като цифров фотоапарат за спектрални снимки. Ученият води двойката в тъмна стая, прави снимки на аурите им и показва изображението на екран. Тогава влюбените могат да се убедят с очите си колко различни са. От момичето например струи топла малинова светлина, а от младежа – зелена.

Изберете си половинка според аурата
Изберете си половинка според аурата

Професор Кларк Добсън пояснява: „Важен е не само цветът на аурата, а и нейната форма, големина, дори плътността й.“ Защо? Понеже очите са приспособени да виждат само седемте основни оттенъка на спектъра – червен, оранжев, жълт, зелен, син, светлосин и виолетов.

Справка на dromomania.bg

Аура това са ултравиолетовите и инфрачервените микровълни, излизащи от човешкото тяло, неуловими за очите.

Това общоизвестно твърдение оборва проф. Добсън „Не е вярно! Аурата на човека може да се види от всеки, но не с очите, а с мозъка.

Поставете който и да е индивид пред бял екран и съсредоточете погледа си малко над главата му. Затворете очи и отново ги отворете. Взирайте се внимателно, но нека тялото ви да е отпуснато, сякаш в полусън. В такова състояние мозъкът започва да образува много междуневронни съединения, да изпраща сигнали в тези зони, които по-рано не са били задействани.

Отначало ще започнете да различавате неясно сияние, а после и цвят. Запомнете: на всеки цвят съответстват определени черти на личността.

Червен, малинов – енергичност, честолюбие, страстност. Този човек е лидер, или на езика на ауроведите – манифестор. При такива хора аурата е голяма, плътна, кръгла. Представител на този тип е Наоми Кембъл.

Изберете си половинка според аурата. Наоми Кембъл е червена
Изберете си половинка според аурата. Наоми Кембъл е червена

Син – умение да владеят себе си, артистичност. Този човек е генератор. Той има мощна продълговата аура. Такъв тип хора са оптимисти и отлични помощници. Ако са актьори, са царе на малките роли, в оркестъра са брилянтни инструменталисти.

Виолетов – мистик, чувствителен, необщителен. Този човек е проектор. Аурата му е елипсовидна и сър Антъни Хопкинс е ярък негов представител.

Изберете си половинка според аурата. Антъни Хопкинс - виолетов
Изберете си половинка според аурата. Антъни Хопкинс – виолетов

Зелен – уравновесен, хармоничен, изследовател, с талант за изцерител. Човек рефлектор. Има малка яйцевидна аура. Такава притежава Нобеловият лауреат за медицина Линда Бак.

Светлосин – интелектуалец, егоист, подозрителен. Разновидност на генератора. Типичен Робърт Патисън.

Жълт – любов и чиста доброта. Състрадателен, но завистлив. Разновидност на манифестора. Представителки на типа са Мила Йовович и Ева Херцигова.

Оранжев – пак е разновидност на манифестора, но се различава от него по физическата си издръжливост и извънмерната гордост. Тип – Мадона и Том Круз.

Индиго – интелект, духовност, страх. Разновидност на рефлектора. Никита Михалков е негов аналог.

Червен, розов – нежност, скромност, сексуалност. Точно като Леонардо ди Каприо.

Изберете си половинка според аурата.  Леонардо ди Каприо - розов
Изберете си половинка според аурата. Леонардо ди Каприо – розов

Сив – депресия, злоба, интелект. Разновидност на проектора. Такава аура е характерна за интелектуалните убийци от рода на Андерс Брейвик.

Златист – висока енергетика, ренесансова многостранна личност. Разновидност на манифестора – Джеръми Айрънс.

Изберете си половинка според аурата.  Джеръми Айрънс - златист
Изберете си половинка според аурата. Джеръми Айрънс – златист

След неколкодневни упражнения човек може да се научи приблизително да различава аурата на собствената си ръка. Но със системи усилия може да постигне по-голям успех.

Така че ако видите жених с яркооранжева аура – кръгла и плънта като при типичен манифестор, и булка с жълта като слънце, като при това двете не проникват една в друга, ще знаете, че са идеалната двойка.

Колкото по-бързо се научите да четете аурите, толкова повече житейски грешки ще си спестите.

Добрите съюзи се получават при следните конфигурации:

Червен-червен, оранжев-оранжев, син-син, червен-жълт, оранжев-розов, червен-ален, син-светлосин, зелен-индиго, виолетов-сив, зелен-жълт.

Идеалната двойка е с розова аура при жената и светлосиня при мъжа.

Неудачните съюзи се сключват между червен-светлосин, индиго-сив, малинов-зелен, ален- сив.

А направо катастрофални са връзките между жена с виолетова аура и мъж със сребриста.

Виц по темата

Безплатна обява:

Изработвам аури за успешни фирми по заявка на клиента. Аури до ключ. Разработвам амулети с логотипа на вашата компания. Съставям фирмени молитви. Премахвам черни прокоби от трудови колективи по групова снимка.

Please follow and like us:

One thought on “Изберете си половинка според аурата

  1. Препоръчвам на проф. Кларк Добсън (и на редактора на статията) да прочете „Завета на цветните лъчи на светлината“ написана от Учителя – Петър Дънов през 1912 г. за да си свери чосовника.
    Всеки добър радиестезист може да определи цветовете на аурата на човека.Без аура камера.
    Правя това от 20 години, също така чрез радиестезията може да се направи тест за СЪВМЕСТИМОСТ на двама : мъж – жена и да се предскаже, дали връзката им ще има бъдеще.

    Няма нужда проф. К. Добсън да преоткрива топлата вода, просто да се ограмоти .
    Литература : Луи Тюрен, П. Дънов, Руд. Щайнер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *