Дромомания

Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември (видео)

Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември
Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември

В трудните времена за модния бранш след пандемията от COVID-19 по света, Sofia Fashion Week се завръща с ексклузивно издание през септември. 

Предвид ситуацията организаторите са се подготвили с два варианта за Софийската модна седмица.

 При добро развитие на нещата с COVID-19, почитателите на модата ще могат да се насладят на три вечери под открито небе в двора на зала EFE Hotel Marinela, а залата ще e превърната в голям и просторен бекстейдж по световни стандарти.

Камерите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще бъдат на червения килим, за да вземат горещи интервюта от всички дизайнери, модели, гримьори, фризьори и гости на събитието.

Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември
Sofia Fashion Week с ексклузивно издание от 9 до 11 септември

Предвид съображенията за комфорт и сигурност,  Sofia Fashion Week есен-зима 2020/21 ще бъде ексклузивно за гости и медии, а всички останали фенове ще могат да го гледат онлайн стрийм

Това ще става в реално време в ефира на Code Fashion TV, в официалния YouTube канал и социални мрежи на събитието. 

Ще има символичен онлайн билет, като приходите от него ще бъдат изцяло дарени за кауза, а именно финансова помощ на български студент за реализиране на собствена колекция за пролетното издание на Sofia Fashion Week.

Организацията и сценографията ще са съобразени с всички мерки за безопасност на дизайнерите, моделите и гостите. 

При кризисния вариант на Sofia Fashion Week AW 2020/21, при повторен пик на болестта и нов lockdown на страната, организаторите от Code Fashion TV ще превърнат Sofia Fashion Week в дигитална седмица на модата, по модела на световните.

 Ревютата ще бъдат заснети при най-строги мерки за сигурност и хигиена, и излъчвани по Code Fashion TV, в социалните мрежи и онлайн каналите на българската модна телевизия. 

В момент на световна криза във всички сфери на бизнеса, модата също преживява своя спад. Именно сега е моментът всички почитатели на модната индустрия да се обединят за едно по-добро бъдеще на света на изкуството, от което всички имаме остра нужда в тези трудни времена. 

Очаквайте скоро и големия международен проект на Code Fashion TV, #SaveFashion World и savefashionworld.com,  чрез който ще дадем своя принос не само за българската, но и международна модна сцена.

Бъдете здрави! Бъдете отговорни към себе си и близките! За да бъдем заедно, модерни и усмихнати на Sofia Fashion Week AW 2020/21
Най-доброто от Sofia Fashion Week през годините може да видите тук:

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *