Дромомания

Qatar Airways подарява 100 хиляди безплатни билета за медиците от първа линия

Qatar Airways подарява 100 хиляди безплатни билета за медиците от първа линия
Qatar Airways подарява 100 хиляди безплатни билета за медиците от първа линия

Обединени в отдадеността, споделяме нашата благодарност, заявяват от катарската авиокомпания

Благодарим на всички здравни специалисти, които се борят с коронавируса на предна линия, по целия свят. Вашите огромни усилия и невероятна сила ни дават надежда в тези времена на несигурност.

Като признание за вашата упорита работа и всеотдайност, ние подаряваме 100 000 безплатни билета при полети с Qatar Airways.

Като медицински специалист имате право на следните предимства *:

До два безплатни билета за отиване и връщане в икономична класа за себе си и придружител, така че можете да отведете свой близък на заслужена почивка до дестинация по ваш избор от нашата мрежа.

Получавате 35% отстъпка в търговските обекти на катарските магазини Duty Free в нашия най-модерния център, международното летище Хамад в Доха.

Посетете тази страница от 12 май 2020 г. в 00.01 часа в Доха (GMT +3), за да се регистрирате и да получите своя изключителен промо код.

* Прилагат се следните условия. Ограничен брой промоционални кодове ще се разпространяват ежедневно за всяка страна. Молим, при пътуване носете документ, който доказва принадлежността ви към медицинската професия и работата ви на първа линия.

Тази промоционална оферта е строго достъпна само за медицински специалисти на първа линия. Допустимите здравни професии са ограничени до: лекар, медицинска сестра, фелдшер, лаборант, клиничен изследовател, фармацевт.

Задължително е да се представи оригиналната медицинска идентификация на бюрото за регистрация на летището в момента на отпътуване, като в него трябва ясно да се посочи професията, както е представена във формуляра за регистрация на офертата. Никакво снимково копие или а снимка или разпечатка няма да бъде приета.

Качването на борда ще бъде отказано, ако някой клиент не предостави необходимата оригинална идентификация, т.е. медицински лиценз / регистрация в допълнение към редовните паспортни документи.

Ако медицинският специалист не е в състояние да пътува, придружителят няма да бъде приет при регистрация, за да се качи на полета.

Qatar Airways си запазва правото да анулира всяка резервация без предварително предупреждение, ако заподозре невярна идентификация или измамна дейност.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *