Дромомания

Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна

Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна
Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна

Поппевицата Цвети Радойчева  от 10 години се  бори с неприятната алергия, която  се проявява всяка пролет, а раздразнението на носа и подуването на  очите й е предизвикано от цъфтежа на дърветата и по конкретно от полените.

Интересното е, че Цвети не се е родила с тази алергия. Тя се появила през пролетта, когато изпълнителката кандидатствала в музикалната академия. Тогава Цвети получила затруднено дишане , хрема и това и донесло голям дискомфорт при пеене. Красавицата си помислила, че е болна от грип или има настинка, но се оказало сенна хрема.

За щастие, успешно си взела всички изпити, дори била приета с отличие в класа на доц. Алис Боварян.

Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна
Цвети Радойчева пребори сенната хрема с жива храна

С настъпване на лятото  всичко било наред, но всяка следваща пролет Цвети отново се измъчвала с алергичните пристъпи. Пробвала с медикаменти, хомеопатия, които за момента облекчавали неприятните симптоми, но не можели да разрешат веднъж завинаги проблема с алергията й.

От 3 години на сам Цвети Радойчева променя изцяло начина си на хранене, като изключва от менюто си всички  млечни продукти,а през периода на цъфтеж не се храни и с никакви  тестени изделия и по този начин преборва алергията.

По специална  програма на д-р Гайдурков в  менюто си харизматична изпълнителка включва най-вече сурова храна, ядки, сезонни плодове, зеленчуци и варива, морски дарове, като всеки ден в менюто й присъстват и поне по 3 сурови жълтъка.

С този хранителен режим тя поддържа и перфектна фигура като на модел,  което си личи от снимките й по бански.

Цвети споделя в не едно интервю,  че  именно живата храна й дава много енергия, поддържа духа и тялото й и с нея направо е забравила за умората, алергичните пристъпи, а и за сезонните грипове, защото дори и да хване някой вирус, организмът й се справя много по-бързо и лесно с него, тъй като живата храна подсилва максимално имунната й система.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *