Дромомания

Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай

Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай

Андреа Банда Банда и Ива Екимова опитаха актуалните миксове на най-мистериозната напитка в света

Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай

За втора поредна година барът на Маутай България е една от най-предпочитаните точки за посетителите на традиционния гурме фестивал на открито Бакхус StrEAT Fest. 

Легендарната напитка от Китай е чудесна комбинация с азиатската храна и гурме изкушенията, които посетителите в двата фестивални дни опитаха.

Невероятният еликсир зарадва почитателите си с иновативни коктейли – „Маутай Зелен Огън“ с уасаби и „Азиатска Мистерия“ с пюре от юзу, както и традиционните шотове с китайското байджу и много други изненади.

Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай
Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай

Сред изкушените от мистериозния еликсир бяха топ-влогърката и панелист в На кафе Андреа Банда Банда и дългогодишният посланик на марката Ива Екимова. Двете се похвалиха в Инстаграм, че са опитали от авторските коктейли на миксолога Нели Димитрова от NomadBarman.

Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай
Топ-инфлуенсъри в плен на Маутай

Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България.

Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен.

Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата.

В края на 2019-а година, на едно от последните събития на закрито бе представени и най-големият Маутай център на Балканите на бул. Витоша 164, където освен Moutai Prince, Moutai Yingbin, и перлата в короната Kweichow Moutai всеки може да опита най-мистериозната напитка в света=

Както и да избере  специално селектирани изящни занаятчийски продукти с високо качество, ръчна изработка. 

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *