Дромомания

Певицата Verry с красива любовна приказка в „Най-щастливата жена“

Певицата Verry с красива любовна приказка в „Най-щастливата жена“
Певицата Verry с красива любовна приказка в „Най-щастливата жена“

Певицата зарадва меломаните с нова песен на 14 февруари

Младата изпълнителка Verry изненада приятно любителите на хубава музика на празника на влюбените с песента „Най-красивата жена“. Това е второто самостоятелно парче на певицата, което се появява няколко месеца след дебютната й песен „Reggaeton да зазвучи“, която се радва на голям интерес.

„Най-щастливата жена“ е вдъхновена от представите на Verry за истинската любов. Певицата споделя, че когато е работила по песента е била в очакване на това да й се случи красив любовен романс, който няколко месеца по-късно вече е реалност.

„Колкото и да се опитваме, не можем да определим какво точно означава да обичаме някого, не знаем какво означава тази дума „любов“ или кога тя става осезаема в нашия живот. Когато мислим за любов, си представяме пеперуди в стомаха. Мислим за първите мигове, в които виждаме любимия човек и начина, по който сърцето ни подскача. Когато мислим за „любов“, мислим за целувки. За мимолетни, красиви моменти. Именно тeзи красиви емоции и усещания се опитах да пресъздам в песента“, споделя Verry.

Певицата Verry с красива любовна приказка в „Най-щастливата жена“
Певицата Verry с красива любовна приказка в „Най-щастливата жена“

„Най-красивата жена“ е по музика и текст на Verry, а аранжиментът е дело на Станислав Вълев, популярен като STANI. Именно STANI застава като продуцент зад проекта с музикалната си компания Evince Music, която подкрепя млади таланти в тяхното развитие. Красивото видео е дело на ECHKING VISUALS.

През месеците, в които работата на музикантите е възпрепятствана заради пандемията, предивикана от COVID-19, певицата Verry подготвя още няколко нови парчета, с които предстои да зарадва меломаните съвсем скоро.

Линк към „Най-щастливата жена“:

Видео HD: https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZPjQSXZgUf4SmBB9cF7f4m0w4Iik41GN297

Аудио: https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZIjQSXZshg8ArJdazytn9YCAjcbQz12Q1S7

Повече за Verry

Вероника Николова Кирова е родена в град Бургас на 27.12.1992г.

Първият й допир с музиката е на 5-годишна възраст, когато вокална педагожка я подготвя за конкурса „Сезони“ в Бургас. Майка й вижда потенциала в нея и я записва в детския хор „Милка Стоева“, където започва да изучава песни и солфеж. Там пее от 6 до 18 годишна.

Първата голяма изява на Вероника е на конкурса за детска песен, който се организира всяка година. В него участват композитори от цялата страна. Тогава за първи път се появява в телевизионния ефир, а през годините участва в много български и международни конкурси. 

Когато е на 16 години, Вероника участва в музикалния формат Music Idol 3, където стига напред в класирането.

Приета е да изучава музика в Лондон, но  за съжаление не успява да замине. В този момент периода е много тежък за нея, защото не може да реализира своята най-голяма мечта.

През 2014 година започва летен семестър във Виенския университет със специалност музикология. Там се запознава с  цигулар, китарист и пианист с които създават своя банда. Общо групата създава 3 авторски парчета.

През 2016 година получава официална покана от българската рок група „Метро бенд“ в Южна Корея и пее заедно с тях в продължение на няколко месеца, след което решава да се върне в България, за да сбъдне мечтата си – да бъде самостоятелен артист.

Именно тогава се запознава с продуцента STANI, с който започват да работят по различни проекти.

Официална страница: https://www.facebook.com/Verrymusic/

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *