Дромомания

Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи

Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи© WienTourismus/ Paul Bauer
Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи © WienTourismus/ Paul Bauer

С новата „Vienna City Card Experience“ на Виенския туристически борд гостите на австрийската столица и виенчани вече могат да се ползват от 20 % отстъпка за нощувки в много от най-добрите хотели

Притежателите на картата  получават 20 % отстъпка от сметката в повече от 30 ресторанта и достъп до изключителни преживявания.

Насладете се на забележителностите на Виена, подкрепете виенския бизнес и спестете 20 %, призовава Виенският туристически борд.

С новата „Vienna City Card Experience“ това е възможно в продължение на 365 дни и само за 25 евро!

Дигиталната карта на Виена дава целогодишна 20 % отстъпка от дневната цена в 20 топ хотела във Виена и върху цялата сметка, включително и напитките, в над 30 ресторанта – от винени таверни до гурме ресторанти, от виенски кафенета до барове в хотелите.

Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи. Check-in Hotel InterContinental Wien © WienTourismus/David Payr
Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи. Check-in Hotel InterContinental Wien © WienTourismus/David Payr

Предлагат се и обиколки на града, ексклузивни преживявания и семинари на намалени цени или дори безплатно. Списъкът с около 200 предложения непрекъснато се разширява.

Картата за всички, които обичат Виена

Посетете пчелин на покривите над Виена, разходете се под земята и научете интересни подробности за виенското метро или посетете обикновено затворените „планински“ стаи в двореца Шьонбрун, чиито стени и тавани са покрити с прекрасни пейзажи!

Новата „Vienna City Card Experience” дава достъп до около 200 необикновени преживявания в продължение на 365 дни.

Много от тях могат да бъдат резервирани единствено с новата карта, други са с 20 % отстъпка.

А някои посещения са безплатни – например дегустация на традиционните сладка и консерви STAUD  или посещение във виенската фабрика за стъклени снежни топки.

Сред ресторантите, които са включени в списъка с отстъпки, са гурме ресторантът „Вестибюл“ в един от най-известните немскоезични театри, Бургтеатър, и традиционното виенско кафене „Ландтман“.

„Vienna City Card Experience Edition“ е интегрирана в новото приложение на Виенския туристически борд, наречено „ivie“. Приложението може да бъде свалено безплатно от Apple Store и Google Play.

Покупката на „Experience Edition“ в приложението или в уеб магазина на experience.wien.info е с цена от 25 евро. Има и ваучери за подарък, които също могат да бъдат закупени и онлайн.

Картата е валидна една година от датата на покупката.  

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *