Дромомания

Кметица и певец грабнаха короните на Мисис Баба и Мистър Дядо

Кметица и певец грабнаха короните на Мисис Баба и Мистър Дядо
Кметица и певец грабнаха короните на Мисис Баба и Мистър Дядо

Атрактивната 13-а надпревара за титлата Мисис Баба и втората  за Мистър Дядо се проведе в бална зала Монтесито при спазена дистанция, мерки за сигурност и достатъчно дезинфектанти

„Това е положението….Съобразяваме се със ситуацията, но не нарушаваме традицията да коронясаме победителките ….И за втори път да си имаме и Мистър Дядо “, каза продуцентката на конкурса Меги Савова.

Водещи на събитието бяха – Дони Василева, Мисис Баба Вселена,  и шоуменът Иво Танев – първият Мистър Дядо.

Водещите
Водещите

 Победителите получиха подаръци от Dony Cosmetics и Assos Diamond.

Журито в състав Евелина Макриз, Анелия Петкова, Капка Амзина, Диана Петрова, Росица Стойчева, Диана Филипова и Нели Пандилова избра следните победители:

Кметица и певец грабнаха короните на Мисис Баба и Мистър Дядо. Победитгелите с журито
Кметица и певец грабнаха короните на Мисис Баба и Мистър Дядо. Победителите с журито

Мисис Баба 2022 – Магдалена Динкова. Тя е майка на трима синове  и баба на внучка. Обича и спазва българските традиции, като предава на поколенията семейните ценности. Трети мандат е  кмет на село в община Мездра. В свободното си време обича да готви, предимно сладкиши .

Мисис Баба 2022 - Магдалена Динкова.
Мисис Баба 2022 – Магдалена Динкова.

Първа подгласничка стана Катя Илиева – журналист. Има едно внуче (засега ). Обожава професията си, обича да кара колело в свободното си време. На тура за талант танцува акробатичен рок със сина си.

Първа подгласничка стана Катя Илиева - журналист.
Първа подгласничка стана Катя Илиева – журналист.

Втора подгласничка е Яна Дръндова. Работи в частния сектор. Обича да пътешества, да покорява върхове. Посветила е живота си на висшето образование – цели 18 години отдава на качественото обучение на студенти

Втора подгласничка е Яна Дръндова.
Втора подгласничка е Яна Дръндова.

Трета подгласничка е икономистът Анатолия Иванова. Отива в Кипър за един сезон, но   вече 10 години се занимава с туризъм там.  Обича да пише и чете. В България посвещава времето си на внуците

Трета подгласничка е икономистът Анатолия Иванова.

Вторият в историята Мистър Дядо е Васко Василев-Базилио, певец в Хора на Българското национално радио. На 50 години записва богословие и вече прави докторантура. Има син и дъщеря. Двама внука – Давид и Матео и внучка Мелиса.

Вторият в историята Мистър Дядо е Васко Василев-Базилио
Вторият в историята Мистър Дядо е Васко Василев-Базилио

Преди време получи наградата „Достоен българин“,  защото намери на улицата в Париж 10 000 евро и ги върна. Обожава да готви и питките му са ненадминати. Обича да рисува  ида се разхожда сред природата.

Базилио обра овациите на присъстващите с изпълнението на песента „Ако си дал“. Емил Димитров лично му е подарил правото да я изпълнява.

Снимки: Качество, дизайн, точност

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *