Дромомания

Ива Дойчинова и Силвия Стойчева станаха Майки на годината

Ива Дойчинова и Силвия Стойчева станаха Майки на годината
Ива Дойчинова и Силвия Стойчева станаха Майки на годината

Блясък и благотворителност в галерия Нирвана

Ива Дойчинова, известна не само с невероятния си глас, но и с добрините, които прави всеки ден, бе отличена с приза „Майка на годината“ в галерия Нирвана, където за осми път бе проведена церемонията за награждаване на сърцати дами, посветени на благотворителността в името на децата.

Церемонията се осъществява под егидата на Зет и Ем Прайвит ко и фондация „Българска памет“.

Журналистът и директор на програма „Радио София“ на БНР Ива Дойчинова, която е вдъхновителката на инициативата „Будител на годината“, получи наградата си от своята колежка и пътуващ писател Магдалена Гигова, известна не само с пътеписите си, но и с разкриването на софийски потайности, свързани с известни имена от миналото.

Майка на годината стана и Силвия Стойчева, прочута не само като топ гримьор и спасителка на четириноги, но и като страхотен човек, посветен на добри каузи.

Силвия напоследък влага усилията си и в помощ за украински майки и деца, потърсили спасение от ужаса на войната у нас. Призът бе връчен от ексшефа на Магистрална полиция Красимир Занев.

„Благодарение на една страхотна майка – Анна Йончева – децата със специални потребности и всички останали деца вече могат да са заедно на детските площадки“, емоционално разказа Дина Христова, част от проекта част от проекта „Различните“ деца на България. Вече има 18 люлки, на които децата със специални потребности могат да са заедно с другарчетата си без увреждания.

Вече има 18 люлки, на които децата със специални потребности могат да са заедно с другарчетата си без увреждания. Наградата бе връчена от художничката Надя Станчева, съпруга на прочутия художник Аршак Нерсисян, чиито картини озаряват пространството на галерия Нирвана.

Художничката Десислава Денева-DeDe награди Ина Маринова за невероятният й проект „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, който даде шанс на стотици майки у нас и дори в чужбина да се чувстват полезни, да работят и да допринасят за по-добрия живот на децата си.

Групата наброява близо 200 000 души и благодарение на нея талантливи жени озаряват домовете на много хора с ръчно изработени красоти.

С приз бяха удостоени Виктория Димитрова и Мариела Куртева, които вършат чудеса в името на децата.

Гостите на церемонията се насладиха на страхотно пенливо вино Cinzano, а наградените майки получиха и разкошен подарък – комплект Aperol с изискана чаша. Разкошни цветя от бутик Emily, козметика от Nirvana foods, както и вино от винарна 24/42 зарадваха носителките на престижния приз „Майка на годината“.

Мултикукър Tefal беше голямата изненада за наградените майки, с помощта на който те вече ще могат да имат повече свободно време, докато супер вкусни ястия се приготвят сами. Благодарение на страхотния уред с 25 програми времето, което кулинарите прекарват в кухнята, намалява в пъти, а това е супер важно за всички жени и майки, които трябва да се посветят и на работата си, а също така и на благотворителни проекти.

Сред досегашните носителки на приза „майка на годината“ са Мария Гроздева, Таня Богомилова, Тереза Маринова, Ани Салич, д-р Росица Врабевска, учителката Мариана Пенчева, която отглежда в дома си деца от бедни семейства и много други известни и не толкова известни българки, посветени на най-важното – добрините в името на децата.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *