Дромомания

Пътувайте със CELESTYAL CRUISES това лято на най-изгодни цени

Пътувайте със CELESTYAL CRUISES това лято на най-изгодни цени
Пътувайте със CELESTYAL CRUISES това лято на най-изгодни цени

Избягайте на гръцките острови и спестете до над 45% с lastminute летните оферти на Celestyal

Круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, идва на помощ на хората, решили да пътуват в последния момент това лято. Сезонът за планиране, пътешествия и почивки в топлите дни е в разгара си.

В последните години круизите се превърнаха във все по-популярен избор за отдих на българите за ваканционния период. Една от основните причини се дължи на наличието по-достъпни опции за пътуване по море.

С най-голямата разпродажба на Celestyal сега ще спестите повече от 45 процента от цената на избрани круизни обиколки през 2022 г., ако резервирате до 11 юли 2022 г.

Цените започват от 297€ за тридневния маршрут „Иконична Егея“, вместо редовната му цена 530€ – или 44% по-ниска цена.

Популярният седемдневен маршрут „Идилична Егея“, който е на цена от 1300€, сега е намален с повече от 45% и струва само 721€*. Тридневната „Иконична Егея“ отплава от Атина и включва в обиколката си посещения на Миконос, Кушадасъ (Турция), Патмос, Крит (Ираклион) и Санторини. Седемдневната „Идилична Егея” тръгва от Атина и посещава Солун, Кушадасъ (Турция), Родос, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос.  

Всички круизи доставят Celestyal All Inclusive преживяване, което включва неограничени класически напитки, традиционна гръцка кухня на борда, развлечения, избрани екскурзии по брега, пристанищни и сервизни такси (включително горивни такси) и бакшиши. Соло туристите също не ползват нито една добавка за избрани маршрути на Celestyal – компанията, отличена многократно за първенец в соло пътуванията.

За пътешествениците, които са пропуснали да резервират лятната си ваканция или не са склонни да пътуват до Европа, поради нарастващите разходи за въздушен транспорт, Celestyal Cruises има удоволствието да предложи най-добрите цени за круизи това лято и извън сезона“, коментира Лесли Пидън, главен търговски директор на компанията.

Нашите ол инклузив ваканции винаги са били на изключително добра цена. Сега ги правим още по-достъпни и даваме възможност да осъществите мечтания круиз по гръцките острови“.

Друга възможност за почивка по море е четиридневният круиз „Иконична Егея“ от Атина до Миконос, Кушадасъ (Турция), Патмос, Крит (Ираклион), Родос и Санторини, като цените започват от 393€* в сравнение с редовната им цена от 670€.

Седемдневната „Еклектична Егея“ също е включена в голямата лятна разпродажба на компанията с цени, започващи от 591 €* вместо 1080€. Този круиз тръгва от Атина, а маршрутът му включва Кавала, Солун, Волос и Санторини. Кавала също е нова спирка за Celestyal. Този северен, вековен гръцки пристанищен град на Тракийско море, често е наричан „синият град“ заради кристално чистите си крайбрежни води и легендарната живописна гледка към морето.

За хората, които искат да резервират почивките си за есента и зимата още сега, за ограничен период от време в офертите на най-голямата разпродажба са включени и още два маршрута.

Седемдневният круиз „Трите континента“ на Celestyal, който посещава Египет, Израел, Кипър, Турция и Гърция, на цени, започващи само от 721€* вместо 1080€.

И еднократното тематично седемдневно пътуване „По стъпките на св. Павел“. Този круиз потегля на 15 октомври от Атина и посещава Солун, Кавала и Патмос в Гърция, както и Истанбул, Дикили и Кушадасъ в Турция и сега е на цена от 941€ * в сравнение с 1300€ извън промоционалния период.

За тези от вас, които искат да отпразнуват празниците по море, Celestyal предлага изключителни отстъпки за специалния си коледен десетдневен круиз от 17 декември.

Този уникален маршрут включва Атина, Солун и Родос в Гърция, както и Измир (Турция), Египет, Израел и Кипър. Круизът подарява на гостите изживяване, което се случва веднъж в живота – да прекарат Коледа в „Светите земи“. Цената на коледното пътуване на Celestyal започва от 1029€* вместо стандартната 1360€.

Желащите да посрещнат Нова Година по море, могат също да спестят със специалния новогодишен круиз на Celestyal, който продължава осем нощи. Круизът отплава на 27 декември от Атина и посещава Крит (Ираклион), Санторини и Волос в Гърция и Кушадасъ и Истанбул – точно навреме за известните новогодишни празненства в Истанбул. Този круиз е намален от 1300€* на 947€.

Celestyal предлага и комбиниран специален коледен и новогодишен маршрут с 18 нощувки, за тези, които търсят по-дълго круизно преживяване. Корабът отплава от Атина и посещава Солун, Родос, Крит (Ираклион), Санторини и Волос в Гърция и Измир, Кушадасъ и Истанбул, както и Египет, Израел и Кипър. Това плаване обикновено е на цена от 2360€*, но сега започва от 1777€*, ако бъде резервирано по време на периода на промоционалната кампания.

*Всички посочени цени са на човек, при двойна заетост на каютата и са посочени в евро. Офертата важи за нови, индивидуални резервации, направени до 11 юли 2022 г.

За повече информация посетете https://celestyal.com/en-cy/, свържете се с вашата туристическа агенция или се обадете на 1 (877) 337-4665.

Пътувайте със CELESTYAL CRUISES това лято на най-изгодни цени
Пътувайте със CELESTYAL CRUISES това лято на най-изгодни цени

За Celestyal Cruises

Celestyal Cruises бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за круизни пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците.

Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Мерки за здравословно и сигурно пътуване

Основен приоритет за Celestyal Cruises е спазването на изискванията за опазване на околната среда и здравето, безопасността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии, от компанията приеха задължителни мерки за подобряване на здравните протоколи, като част от поетапното възобновяване на круизните пътувания.

Съобразени с препоръките и съветите на водещи учени, медицински експерти, на европейските и гръцките здравни власти, тези протоколи се прилагат по време на цялото пътуване. Мерките за опазване на здравето и гарантиране на безопасността подлежат на непрекъснато оценяване и коригиране въз основа на развитието на пандемията от COVID-19 в Европа.

Те са съобразени с наличието и промените по въведените превантивни, терапевтични и смекчаващи мерки.

Награди     

Между 2014 г. и 2021 г. Celestyal Cruises получи най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории.

Включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”. През декември 2018 г. и 2019 г. Celestyal Cruises получи наградата на редакторите на британското издание Cruise Critic за “Най-добро обслужване”. През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи 4 отличия на Cruise Critic.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal Cruises е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Celestyal Cruises подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal Cruises в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Последвайте ни на:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *