Дромомания

WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби

WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби
WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби

Билетите са в продажба на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, добавя поредния екзотичен маршрут към широката си мрежа от дестинации, а именно – Абу Даби. Така авиокомпанията дава на потребителите страхотна възможност за пътуване на ниски цени между Европа и Обединените арабски емирства.

Билетите за новия маршрут вече са в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на авиокомпанията, като цените започват от 79.99 евро*. Изпълнението на маршрута София – Абу Даби ще започне на 6 септември 2022 г.

WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби
WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби

От септември Wizz Air ще предлага редовни полети до новата дестинация, като през сезон лято 2022 г. те ще бъдат два пъти седмично – вторник и събота, а през сезон зима 2022 г. – три пъти седмично в дните вторник, четвъртък и събота. Така авиокомпанията ще предостави удобен график както за приятна ваканция, така и за бизнес пътувания.

Абу Даби е най-голямото и най-богатото емирство, както и столица на ОАЕ. С модерния си облик и лукса във всеки аспект, с изящната архитектура на съвременните сгради и небостъргачи, то привлича множество туристи от всички краища на света.

Столицата е седалище на петролните компании, посолствата на емирствата, в нея е съсредоточен целия бизнес на Обединени арабски емирства.

Килимът на Бялата джамия в Абу Даби тежи колкото шест слона
Килимът на Бялата джамия в Абу Даби тежи колкото шест слона

Добавянето на новия маршрут София – Абу Даби към мрежата на Wizz Air ще даде тласък на туристическия сектор и ще стимулира клиентите да пътуват до нови прекрасни дестинации на достъпни цени.

За да гарантира комфортно пътуване за своите пътници, Wizz Air предлага богато портфолио от разнообразни услуги. За пълно спокойствие авиокомпанията препоръчва на пътниците да резервират билети с услугата WIZZ Flex. С нея пътниците могат да отменят полета си до три часа преди излитане без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от цената на билета като кредит в своя WIZZ акаунт.

*Еднопосочна цена с включена административна такса. Включен е един ръчен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всяка бройка чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

За Wizz Air

WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби
WIZZ AIR вече лети и до Абу Даби Fotó: Lénárt Gábor

Wizz Air, най-бързо развиващата се и устойчива европейска ултра-нискотарифна авиокомпания, оперира с флотилия от 160 самолета Airbus A320 и A321.

Екип от всеотдайни авиационни професионалисти предоставя превъзходно обслужване и много ниски цени на клиентите, което прави Wizz Air предпочитания избор на 27,1 милиона пътници през финансовата година F22, приключваща на 31 март 2022 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ.

Наскоро компанията беше обявена за една от десетте най-безопасни авиокомпании в света от airlineratings.com, единствената в света агенция за оценка на безопасността и продуктите на авиокомпаниите, и за Авиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – най-желаното признание, което авиокомпания или отделна личност може да получи, открояващо личност или организация за впечатляващо представяне, иновации и превъзходни услуги.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *