Дромомания

Първият монобранд бутик на LOCHERBER® MILANO отвори врати в мол Парадайс

Първият монобранд бутик на  LOCHERBER® MILANO отвори врати в мол Парадайс
Първият монобранд бутик на LOCHERBER® MILANO отвори врати в мол Парадайс

В присъствието на ценители, клиенти и специални гости г-жа Славка Занева, официален представител на LOCHERBER® MILANO за България, откри бутика на бранда в МОЛ Парадайс, ниво Партер.

Създадени с прецизността на швейцарските лаборатории и италианска страст, ароматните продукти на LOCHERBER® MILANO са на една ръка разстояние до всички клиенти-ценители в София. Основан в Милано през 1972 г., LOCHERBER® MILANO е бранд за луксозни и ексклузивни аромати, посветен на Изкуството за ароматизиране на интериора и света около нас.

Ароматите определят нематериалните архитектури на нашия живот. Те събуждат емоции и спомени и съпътстват моменти. LOCHERBER® MILANO залага на пълна автентичност и „100% произведено в Италия“, с ангажимента да поддържа жив италианския занаятчийски талант и майсторство.

Уникалните и всеобхватни творения на бранда са във формата на интериорни дифузери, нишови парфюми за тяло, ароматизирани свещи, аромати за автомобили и много други. Ключа на тази уникалност се крие в дълбокото отношение към всеки детайл.

 Естествените съставки от най-екзотичните кътчета на света и внимателно подбраните суровини са изкусно съчетани с дизайн и артистичност. Така бранда предлага единна концепция за изискан живот и битие, а чрез продуктите му директно доставяте италианското изкуство и история в домовете си.

LOCHERBER® MILANO се стреми да върне чувството за лично отношение, което често се губи в ерата на масовото производство. Марката се гордее с дългогодишните си семейни корени и остава независимо управляван бранд, гарантирайки непроменен дух, който олицетворява дългосрочна визия и пълна творческа свобода.

Именно подобна приемственост и бизнес философия виждат фамилията Bärlocher, създатели и вече трето поколение управляващи LOCHERBER® MILANO, в семейния бизнес на г-жа Занева и сина й Николай Божков, когато ги избират за посланици на бранда за България.

Г-жа Славка Занева е собственик на Gallerato – made in Italy концептуален шоурум и представител на премиум клас италиански брандове за домашен текстил. Специални гости на събитието бяха част от бизнес дамите на Лайънс Клуб София Витоша – Анелия Петкова, Гергана Ташкова, Радослава Минчева, Татяна Трайкова, Станислава Георгиева, Искра Стефанова, дизайнерката София Борисова, интериорните дизайнери Татяна Станчева, Силвия Харизанова и Станимир Гладков, сем. Скрински, ПР експерта Ива Екимова, бизнес дамите Мая Косева, Гена Събева, Елена Караколева, Бисерка и Ани Пашови, журналистите Магдалена Гигова и Албена Атанасова и много други.

Любезни партньори на събитието бяха Сладкарници „Неделя“, бижута и диаманти ASSOS, „Адора ивентс“ и винарна „Better Half garage wines“.

Заповядайте да се насладите на място в новия бутик на LOCHERBER® MILANO на натуралните премиум аромати вдъхновени от различни точки на света – от тайнствена Венеция и екзотична Хавана, до мистична Индия и хармонична Япония.

МОЛ Парадайс, Ниво Партер

ШОУРУМ Gallerato , кв. Лозенец ул. „Академик Иван Буреш” 5

Открийте всички продукти и онлайн:

https://locherbermilano.bg/bg/

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *