Дромомания

CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите линии на 14-ите Годишни награди CRUISE CRITIC EDITORS’ PICKS 2022

CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите линии на 14-ите Годишни награди CRUISE CRITIC EDITORS’ PICKS 2022
CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите линии на 14-ите Годишни награди CRUISE CRITIC EDITORS’ PICKS 2022

Celestyal, носител на редица награди и избор номер едно на туристите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, е обявена за една от най-добрите круизни линии за 2022 г. от Cruise Critic. Всяка година водещият сайт за ревюта на круизи, който е и най-голямата круизна общност в света връчва Cruise Critic Editors’ Picks –  най-всеобхватните награди в индустрията, които отличават най-добрата компания за круизи в Обединеното кралство. Изборът е поверен в ръцете на международния екип от круизни експерти на сайта.

Celestyal е призната за една от най-добрите круизни линии за тази година и е победител в категорията „Най-добро обслужване (Океански пътувания)“.

„Подходът на Celestyal към обслужването е същият като подхода й към ръководене на круизите – автентичен, персонализиран и топъл. От обслужващия персонал до кабинните стюарди, от персонала на бара до служителите в офиса, нищо не е твърде трудно и линията дава всичко от себе си, за да гарантира, че всеки пътник се чувства специален и щастлив да бъде на борда. Това е заслужена победа за тази линия за малки кораби.“, обявиха съдиите на конкурса.

CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите линии на 14-ите Годишни награди CRUISE CRITIC EDITORS’ PICKS 2022
CELESTIAL CRUISES е отличена сред най-добрите линии на 14-ите Годишни награди CRUISE CRITIC EDITORS’ PICKS 2022

Главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес коментира наградата:

„Радваме се, че спечелихме това отличие, което признава категорично успешното сътрудничество, както между целия ни екипаж на борда, така и с екипите ни на брега. В сърцето на нашата философия и подход е легендарното гръцко гостоприемство, на което гостите ни се радват на борда на нашите кораби. Малките плавателни съдове не само осигуряват истински уют, но и дават възможност за силно персонализирано обслужване.

Същевременно пътешествениците получават уникални изживявания и на всяка една от многото ни дестинации, като се потапят в автентичния й дух, което е отличителна черта за круизите на Celestyal.”

Изборът на наградите на Cruise Critic се основава на безпристрастна експертна оценка на редакторския екип на сайта, базирана на личния опит и познания за индустрията. Наградите отличават най-добрите в индустрията, като същевременно помагат на пътниците да изберат най-добрия круиз за техните специфични интереси и нужди.

„Тези награди представят най-откроилите се круизни линии и пристанища за годината, въз основа на личните впечатления на нашия редакционен екип и обширния му опит в индустрията“, сподели Адам Култър, изпълнителен редактор на Cruise Critic UK. „Списъкът с победителите е доказателство за невероятния напредък на индустрията през изминалата година, не само във връщането към пълното обслужване, но и в предоставянето на наистина забележителни преживявания на пътниците.“, подчерта той.

За повече информация, посетете https://celestyal.com/en-cy/

About Celestyal

Celestyal бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците.

Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Мерки за здравословно и сигурно пътуване

Основен приоритет за Celestyal е спазването на изискванията за опазване на околната среда и здравето, безопасността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии (CLIA), от компанията приеха задължителни мерки за подобряване на здравните протоколи, като част от поетапното възобновяване на круизните пътувания.

Съобразени с препоръките и съветите на водещи учени, медицински експерти, на европейските и гръцките здравни власти, тези протоколи се прилагат по време на цялото пътуване. Нашите мерки за опазване на здравето и гарантиране на безопасността подлежат на непрекъснато оценяване и коригиране въз основа на развитието на пандемията от COVID-19 в Европа. Те са съобразени с наличието и промените по въведените превантивни, терапевтични и смекчаващи мерки.

Награди     

От 2014 г. насам Celestyal получава най-високите отличия в рамките на Наградите за туризъм (Tourism Awards), които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”.

През декември 2022 г. Celestyal спечели бронзова награда на British Travel Awards в категорията „Най-добър оператор за мини круизи“ и беше обявена за една от най-добрите океански круизни линии за „Най-добро обслужване“ на годишните награди на Cruise Critic Editors‘ Picks Awards 2022, награда, получена и през 2018 г. и 2019 г. През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи четири награди Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards – две първи места за „Крайбрежни екскурзии“ и „Стойност“ и две втори места за „Услуга“ и „Развлечение“.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal Cruises е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Celestyal Cruises подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal Cruises в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Последвайте ни във:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *