Дромомания

CELESTYAL започна кампания за Wave Season – пестите до 1171 евро на човек, деца – безплатно и ниско капаро при избрани маршрути за 2023 и 2024 година

CELESTYAL започна кампания за Wave Season – пестите до 1171 евро на човек, деца – безплатно и ниско капаро при избрани маршрути за 2023 и 2024 година
CELESTYAL започна кампания за Wave Season – пестите до 1171 евро на човек, деца – безплатно и ниско капаро при избрани маршрути за 2023 и 2024 година

Цените започват от 299 евро на човек

 Celestyal, носител на редица награди и избор номер 1 на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие разкри детайли за т. нар. „сезон на вълните“ (Wave Season). Кампанията „Пътувай надалеч, ела по-близо!“ (Go Further, Get Closer!) предлага намаления до 1 171 евро на човек за избрани маршрути за 2023-та при резервация до 28 -ми февруари 2023 г.

Тридневният круиз „Иконична Егея“ отплава от Атина и спира в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Изберете пътуване през март, април, октомври и ноември 2023 г. на цени, които започват от 299 евро на човек и спестете 461 евро на човек.

Четиридневният маршрут „Иконична Егея“, който тръгва от Атина минава през Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Запазете своя круиз през март, април, октомври и ноември 2023 г. на цени от 399 евро на човек – отстъпка от 571 евро на човек.

Седемдневното пътуване „Идилична Егея“ тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април 2023 г. на цени от 599 евро на човек и ще спестите 881 евро на човек.

На единадесетдневния Коледен круиз от Атина през Солун, Измир, Агиос Николаос, Анталия, Лимасол и Александрия ще отпразнувате  Бъдни вечер и Коледа в Халифа. Корабът отплава на 16-ти декември 2023 г., а цените започват от 1 169 евро на човек и може да спестите 961 евро.

Ако искате и незабравимо посрещане на Новата година, изберете деветнадесетдневния Коледно-новогодишен круиз. Той също тръгва от Атина, но можете да се качите и в Солун. Маршрутът минава през Измир, Агиос Николаос, Анталия, Лимасол, Александрия.

Ще отпразнувате Бъдни вечер и Коледа в Халифа, след което отплавате за Крит (Ираклион), Родос, Кушадасъ, за да посрещнете Новата година в Истанбул. Последна спирка от пътуването е Волос. И този круиз тръгва на 16-ти декември и е на цени от 1 989 евро на човек с възможност за спестяване на 1 171  евро.

Това са само част от най-популярните маршрути на Celestyal с най-ниски цени. Те са валидни само за избрани пътувания и затова препоръчваме на гостите да запазят своето пътуване отрано.

Цената, валидна за нови, индивидуални резервации направени до 28-ми февруари 2023-та включва вечеря на борда, избрани напитки с храна, забавление, дневни занимания, пристанищни такси и бакшишите, както и отстъпка от 75 евро за предварително резервирани екскурзии на брега.

Celestyal предлага през 2023 година и още невероятни цени за семейства с безплатни места за деца за три- и четиридневните маршрути „Иконична Егея“, както и за седемдневните „Идилична Егея“, „Еклектична Егея“ и „Три континента“. Офертата включва 100% безплатно пътуване за до 2 деца до 11 години, ако са в една каюта с двама възрастни.

Пристанищните такси не са включени и се заплащат отделно. В добавка, всеки резервирал един от тези круизи ще заплати по-ниско капаро от 125 евро на каюта.

За повече информация за предложенията на Celestyal посетете https://celestyal.com/en-cy/.

*“Сезонът на вълните“ (Wave Season) се отнася за периода след зимните празници, януари-март.

CELESTYAL започна кампания за Wave Season – пестите до 1171 евро на човек, деца – безплатно и ниско капаро при избрани маршрути за 2023 и 2024 година
CELESTYAL започна кампания за Wave Season – пестите до 1171 евро на човек, деца – безплатно и ниско капаро при избрани маршрути за 2023 и 2024 година

За Celestyal

Celestyal бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда.

Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците.

Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Мерки за здравословно и сигурно пътуване

Основен приоритет за Celestyal е спазването на изискванията за опазване на околната среда и здравето, безопасността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии (CLIA), от компанията приеха задължителни мерки за подобряване на здравните протоколи, като част от поетапното възобновяване на круизните пътувания.

Съобразени с препоръките и съветите на водещи учени, медицински експерти, на европейските и гръцките здравни власти, тези протоколи се прилагат по време на цялото пътуване. Нашите мерки за опазване на здравето и гарантиране на безопасността подлежат на непрекъснато оценяване и коригиране въз основа на развитието на пандемията от COVID-19 в Европа.

Те са съобразени с наличието и промените по въведените превантивни, терапевтични и смекчаващи мерки.

Награди     

От 2014 г. насам Celestyal получава най-високите отличия в рамките на Наградите за туризъм (Tourism Awards), които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”.

През декември 2022 г. Celestyal спечели бронзова награда на British Travel Awards в категорията „Най-добър оператор за мини круизи“ и беше обявена за една от най-добрите океански круизни линии за „Най-добро обслужване“ на годишните награди на Cruise Critic Editors‘ Picks Awards 2022, награда, получена и през 2018 г. и 2019 г.

През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи четири награди Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards – две първи места за „Крайбрежни екскурзии“ и „Стойност“ и две втори места за „Услуга“ и „Развлечение“.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal Cruises е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Celestyal Cruises подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal Cruises в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Последвайте ни във:Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *