Дромомания

Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“

Източник Blife.bg

Стояна Нацева отличена с  приза „Лидер на промяната“ (Снимки)
Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“

Поредната престижна награда получиха бизнесдамата Стояна Нацева и нейната Академия „Щастлив живот“.

На церемония на 29-ото издание на  „Националните награди за мода, шоу и бизнес ” 2023, Стояна Нацева получи приза „Лидер на промяната“. Световното ниво на обученията в сферата личностно и бизнес израстване, които г-жа Нацева провежда й отреждат първото място в редица класации и бизнес награди.

Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“
Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“
Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“
Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“

Съвсем скоро Стояна Нацева бе наградена на Годишните награди на Business Lady с отличието „Писател и будител” на 2023г. а Академия „Щастлив живот“ с първо място в категория „Образование“.

Коя е тя?

Стояна Нацева отличена с приза „Лидер на промяната“

Стояна Нацева е основател на Академия „Щастлив живот“ – модерна компания, провеждаща обучаващи курсове, консултации и менторство по личностно и бизнес развитие.

Академията има своя мисия да подкрепя своите клиенти да развиват своя потенциал, личностно развитие, самочувствие, кариера, щастливи отношения и самореализация в различни сфери.

Академията извършва консултации и обучения за мъже и жени, които се намират в различни жизнени ситуации, не могат да намерят партньор, не могат да намерят мисията в живота си и да се реализират професионално. Академията работи за създаване, изграждане и устойчиво развитие на навици и умения за справяне с ежедневните проблеми и ситуации в личен и професионален аспект.

Компанията е наградена като най-успешна в България в раздел „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г.

На същата церемония през юни „Компания на годината“ в сферата на образователната дейност стана основаната от Стояна Нацева Международна професионална асоциация на терапевтите и треньорите.

Стояна е посветила над 25 години от живота си на личностно развитие и е преминала много обучения в чужбина (професионален лайф и бизнес коучинг, менторинг в бизнес процесите, констелации, ериксонова хипноза и др.). Автор е на над 50 тренинга и през нейните курсове са преминали над 100 000 човека, а безплатните обучения са с милиони гледания. Стояна е автор на десет книги – бестселъри, които вече са продадени в над 60 000 екземпляра.

Горд носител е на приза „Писател на годината“ от престижните Национални награди за мода, шоу и бизнес Бургас 2022. Стояна Нацева е създател на благотворителния проект СТЪПКИ към УСПЕХА за антикризисно мислене, в които се обучиха над 40000 младежи и възрастни, имащи нужда от подкрепа. Стояна Нацева е създател на уникалната система за коучинг и констелации Direct Change Solution

(система на.директните промени). За създаването на този метод госпожа Стояна Нацева е наградена с престижното международно отличие Grand Prize UNIVERSE VIENNA 2022. Над 1000 души започнаха нов професионален път след обучения в треньорската академия по метода.

Стояна Нацева също така е носител на още много награди за бизнес, развитие, лидерство и менторство, сред които – „Бизнес жена на годината“ 2022 и 2023 г. за женско предприемачество „Златно токче“, учредена от Дамски клуб „„Бизнес на високи токчета”; „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория „Будител“, и „Първа дама ментор

личностно и бизнес израстване“ 2022 и много други. Стояна е лектор в редица обучения и конференции по цял свят – Австрия, Кипър, Кения, Италия, Испания, Йордания, Великобритания и т.н. Стояна често е гост на престижни издания. През 2022 година беше корица на престижните и обичани български списания Банкер спешъл и Жената днес. Повече за наградите вижте ТУК.

Всички книги на Стояна Нацева можете да видите и да поръчате ТУК.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *