Дромомания

Децата на България помагат на децата на Турция, пострадали от земетресението

Децата на България помагат на децата на Турция, пострадали от земетресението

В благотворителния концерт на 21 май ще участват Есил Дюран, Мерт Дерменджиев, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Виктория Георгиева, Йоанна Драгнева

Децата са бъдещето на света, но на тяхното бъдеще често му се налага да се бори с несправедливостта на съдбата. В началото на 2023 година страховитите земетресения в Турция разрушиха живота на хиляди деца, оставяйки ги без домове, без училища и без бъдеще.

 След преживения ужас, подрастващите имат нужда от подкрепа, за да се върнат към нормалния живот. И именно в моменти като тези, когато хората се обединяват и работят заедно, се раждат невероятни дела.

Точно това ще се случи на 21 май в Централния военен клуб, където Българо-турският дамски бизнес клуб организира благотворителен концерт под надслова „Децата на България помагат на децата на Турция“.

Това е една вълнуваща възможност за нас, всички заедно, да покажем на света какво е истинското значение на съпричастността и единството. В концерта ще участват много талантливи певци, които с вдъхновяващите си изпълнения подкрепят каузата на организаторите да върнат усмивката на лицата на децата от гр. Хатай.

Представете си тази нощ, в която музиката ще изпълни залата на Централния военен клуб в София, когато гласовете на Есил Дюран, Мерт Дерменджиев, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Стефан Илчев и Виктория Георгиева, Йоанна Драгнева ще съберат на едно място стотици хора, желаещи да помогнат на децата на Турция.

Талантливите български изпълнители ще излязат на сцената, за да покажат, че музиката може да променя света. Този благотворителен концерт е едно необикновено събитие –  притегателна точка за всички хора, които искат да направят света по-добро място, място, където никое дете не трябва да се бори само със своите беди.

Целият град Хатай със сигурност ще помни 21 май като ден, в който хората от България и Турция се обединиха, за да помогнат на тези, които са изгубили толкова много. Концертът ще бъде един от най-емоционалните и докосващи моменти, който никога няма да забравим.

Със събраните средства ще бъде изграден и напълно оборудван дневен център за децата от гр. Хатай, където те ще могат да се чувстват на безопасно място, да учат, да играят и да се радват на детството си.

Билетите за концерта са на цена от 50 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Събитието се осъществява от Българо-турски дамски бизнес клуб, с подкрепата на Министерство на отбраната, Столична община, Посолство на Република Турция в Република България и Българо-турска търговско-индустриална камара.

Да върнем детството на тези пострадалите от земетресението и да им покажем, че не са сами! Да осъзнаят, че  съседите от България  няма да ги изоставят в този труден за тях и семействата им момент.

Присъединете се към нас на този незабравим концерт и заедно можем да покажем, че доброто съществува не само в приказките!

За закупуване на билети : BG50DEMI92401000313613 Сдружение БЪЛГАРСКО-ТУРСКИ ДАМСКИ БИЗНЕС КЛУБ Българо – Турски дамски бизнес клуб

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *