Дромомания

„Най-сладките неща“ – Цецо Елвиса се завръща на българската сцена с нова песен и видео

„Най-сладките неща“ – Цецо Елвиса се завръща на българската сцена с нова песен и видео
„Най-сладките неща“ – Цецо Елвиса се завръща на българската сцена с нова песен и видео

Парчето носи типичното винтидж настроение на изпълнителя и е със заявката за летен хит

Цецо Елвиса се завръща на българската музикална сцена с нова песен и видео към нея след осемгодишна пауза. Парчето се казва „Най-сладките неща“, носи типичното винтидж настроение на изпълнителя и е със заявката за летен хит.

„Най-сладките неща“ е песен за романтичната любов, с дъх на безгрижие и безвремие, една неподправена младежка любовна история“, разказва за проекта Цецо Елвиса.

Автор на музиката и аранжимента е Ангел Дюлгеров (работи с Любо Киров, Лили Иванова, Михаела Маринова и др.), а текстът е на Мариела Нейкова. В парчето ще чуете и Амалия – певицата, изпяла женските вокали в песента „Мой свят“ на група „Сленг“.

Видеото е дело на режисьорката Пламена Мирчева, а в него участват двама млади актьори. „Главна роля“ в клипа има и ретро кадилакът на Цецо Елвиса, уникален модел от 1963 година, който е копие на един от автомобилите на Краля на рока.

„Най-сладките неща“ може да гледате тук:

–––

С премиерата на новата песен на Цецо Елвиса в България, във Великобритания беше излъчен филм за него по една от най-гледаните британски телевизии – Channel 4. Преди няколко години и германският ТВ канал Arte представи продукция, посветена на Българския Елвис.

През последните години артистът имаше собствено шоу в най-големия увеселителен парк в Европа – Europa Park в Германия. Танците към него бяха създадени от един от хореографите на прочутото кабаре „Мулен Руж“ в Париж – Джорджо Форте.

През есента певецът готви мащабен концертен проект, съвместно с филхармоничен оркестър.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *