Дромомания

Гримьорът Теодора Пенева за Хелоуин: Тази година най-желани са визиите на Барби и Кен

Гримьорът Теодора Пенева за Хелоуин:  Вижте най-желаните визии тази година

Почитателите на артистичните грим визии нямат търпение за предстоящия Хелоуин. Специално внимание се отделя на перфектния страшен грим, за който е задължително да се погрижи професионалист.  

Гримьорът Теодора Пенева е виртуозът с четките, който може да преобрази всеки за празника на Вси Светии и да го потопи в „мрачната“ атмосфера чрез декоративната козметика.

„Всяка година при мен, за да ги преобразя, идват най-верните фенове на празника. Вещерският и skull гримът с декорации и цветя от мексиканския „Ден на мъртвите“ винаги са на мода.

Тази година обаче към най-желаните образи добавяме и Барби и Кен – заради фурора на филма за Барби, всички искат да приличат на героите“,

споделя Теодора и допълва, че много нейни клиенти се спират и на визията на Уенсдей – момичето с начумерен поглед от „Семейство Адамс“.

Гримьорът Теодора Пенева за Хелоуин:  Вижте най-желаните визии тази година
Гримьорът Теодора Пенева за Хелоуин:  Вижте най-желаните визии тази година

Обикновено съвършеният арт грим за Хелоуин изисква малко повече време от бюти грима. Арт гримът се създава за около час, в зависимост от сложността на образа, на който максимално се стремим да се оприличим.

„Бюти гримът е създаден, за да подчертае леко красивите ни черти, докато арт гримът е предназначен за карнавали и театрални образи. В него се използват бои. Затова е и много по-труден.“, разказва майсторът на макиажа Теодора.

Гримьорът Теодора Пенева
Гримьорът Теодора Пенева

Въпреки употребата на по-специална козметика за него обаче, той е напълно безвреден. Боите са офталмологично тествани и безопасни за употреба върху кожата и лицето, а премахването им, както всяка дама знае, става с мицеларна вода, дегримьор и почистващ продукт за лице.

„Останаха броени часове и вече искрено се вълнувам за всички, които вече са се записали и ще дойдат за преобразяване при мен.

В нашето студио Love Art & Make Up на 31-ви октомври винаги е много интересно – на едно място можете да видите скелет, котка, вещица и Круела Де Вил, говорейки си един с друг.“,  усмихва се грим мастърът Теди.

А ако все още не сте открили своя makeup специалист за страшния ден, не се колебайте да го направите именно в нейно лице, за да впечатлите всички със страховит макиаж в един от най-щурите дни в годината.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *